L'OCCITANE KARITEJEVO MASLO V POČASTITEV SAMOSTOJNIH ŽENSK

09:31

L'OCCITANOVA kolekcija Karitejevo maslo je prodajna uspešnica že od samega lansiranja. Mednarodni uspeh si L'OCCITANE deli z več tisoč Burkinčankami, ki so predane razvoju trajnostne dobavne verige karitejevega masla po načelih pravične trgovine.

Ko je Olivier Baussan, ustanovitelj L'OCCITANA, leta 1980 prvič pripotoval v Burkina Faso, je spoznal približno dvanajst žensk, ki se ukvarjajo z izdelavo karitejevega masla. Ugotovile so, da je tradicionalna izdelava tega vsestranskega masla ključna za njihovo ekonomsko emancipacijo. Karitejevo maslo je tako postalo »žensko zlato« in kmalu zatem so lahko ljudje z vsega sveta, daleč stran od Burkina Fasa, uživali v negi s to dragoceno sestavino, ki so jo izdelale Burkinčanke. Danes, 36 let pozneje, je karitejevo maslo še vedno zvesto vsem svojim obljubam …

Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral prav posebno izdajo v okviru kolekcije Karitejevo maslo. Prodajne uspešnice je odel v razigrane vzorce batika. Na voljo je klasična verzija
v nežni dišavi kariteja ter verziji z očarljivimi dišavnimi notami vijolice in vrtnice. Nova kolekcija je polna motivov in barv, ki pripovedujejo zgodbo o svetem karitejevem drevesu in ekonomski emancipaciji 17.000 žensk, ki v Burkina Fasu nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo.


Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini
www.loccitane.si od 6. oktobra 2016 do konca zalog.




 1.   Smetanasta krema za telo Vrtnica, 125 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom z očarljivo vijolico. Smetanasta krema za telo Vrtnica, ki združuje hranilne lastnosti balzama in lahkost stepene smetane, pomaga nahraniti in zaščititi kožo. Edinstvena rahla formula z 10 % karitejevega masla se nežno vpije v kožo ter jo naredi prožno in mehko. Koža je odišavljena z očarljivo dišavo vrtnice.
Cena: 29,00 €


2.   Smetanasta pena za prhanje Vrtnica, 150 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom z očarljivo vijolico. Smetanasta pena za prhanje Vrtnica z edinstveno rahlo teksturo nežno očisti kožo. Formula je obogatena z izvlečkom iz karitejevega masla, ki naredi kožo prožno in sproščeno ter jo odišavi z očarljivo dišavo vrtnice.
Cena: 13,20 €

3.   Smetanasta krema za roke Vrtnica, 30 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom z očarljivo vijolico. Smetanasta krema za roke Vrtnica s kar 25 % karitejevega masla in osupljivo smetanasto teksturo pomaga nahraniti, zmehčati in zaščititi kožo. Roke so odišavljene z očarljivo dišavo vrtnice.
Cena: 8,10 €


4.   Ultranežna krema za telo Vijolica, 100 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom, katere embalažo krasijo razigrani vzorci batika. Ta motiv je poklon Burkinčankam, ki nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo. Ultranežna krema za telo Vijolica z mehko topljivo teksturo, obogatena z 10 % ekološkega karitejevega masla, pomaga nahraniti in zaščititi kožo ter jo ovije v nežno in pudrasto dišavo vijolice.
Cena: 22,40 €


5.   Balzam za ustnice Vijolica, 12 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom, katere embalažo krasijo razigrani vzorci batika. Ta motiv je poklon Burkinčankam, ki nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo. Kremast Balzam za ustnice Vijolica s 5 % karitejevega masla iz pravične trgovine, obogaten z nežno in pudrasto dišavo vijolice, pomaga navlažiti, obnoviti in zaščititi suhe in razpokane ustnice. Koža je ponovno sproščena, prožna in mehka.
Cena: 8,10 €


6.   Krema za roke Vijolica, 30 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom, katere embalažo krasijo razigrani vzorci batika. Ta motiv je poklon Burkinčankam, ki nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo. Darežljiva Krema za roke Vijolica, ki združuje 20 % karitejevega masla in rastlinska olja, se hitro vpije ter pomaga nahraniti, zmehčati in zaščititi kožo. Roke so odišavljene z nežno in pudrasto dišavo vijolice.
Cena: 8,10 €


7.   Balzam za ustnice s karitejevim maslom – zbirateljska izdaja, 12 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom, katere embalažo krasijo razigrani vzorci batika. Ta motiv je poklon Burkinčankam, ki nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo. Balzam za ustnice s karitejevim maslom z 10 % ekološkega karitejevega masla iz pravične trgovine pomaga navlažiti, obnoviti in zaščititi suhe in razpokane ustnice. Koža je ponovno sproščena, prožna in mehka.
Cena: 8,10 €

8.   Krema za roke s karitejevim maslom – zbirateljska izdaja, 30 ml
Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'OCCITANE lansiral omejeno izdajo s karitejevim maslom, katere embalažo krasijo razigrani vzorci batika. Ta motiv je poklon Burkinčankam, ki nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo. Razkošna Krema za roke s karitejevim maslom, ki združuje 20 % ekološkega karitejevega masla, med, izvleček iz mandlja in kokosovo olje, se hitro vpije ter pomaga nahraniti, zmehčati in zaščititi kožo.
Cena: 8,10 €




***
Prodajna mesta L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Mercator Center Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi
BLED: Cesta svobode 10 MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11 CELJE: Citycenter
NOVO MESTO: Glavni trg 13, Qlandia KOPER: Čevljarska ulica 35
PORTOROŽ: Obala 20 NOVA GORICA: Qlandia
Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji


SPLETNA TRGOVINA



You Might Also Like

0 komentarji

Pozdravljeni, lepo vabljeni h komentiranju, dodajanju predlogov, pohvali, kritiki.
Vsak komentar je dobrodošel.

Kristina

Popular Posts

Flickr Images